Turku

Juhana Herttuan puistokatu 3, 20200 Turku

Juhana Herttuan puistokatu 3 , 20200 Turku

Tyyppi
Liikehuoneisto Toimisto Toimitila
Pinta-ala
860m², joka on jaettavissa 530m² ja 330m²
Kunto
Uutta vastaava
Vapautuu
1.3.2020 / sopiomuksen mukaan

Hinta

Ota yhteyttä

Kohteen kuvaus

Vuokrattavana tilava toimistokokonaisuus merellisin satamanäkymin!

Vuokrattavana toimitilakiinteistön koko ylin 3. kerros, joka on pinta-alaltaan 860m².

Tila on tällä hetkellä vuokrattuna, mutta vapautuu vuoden vaihteessa ja sen jälkeen omistaja saneeraa vapautuvan toimitilan täysin lattiasta kattoon. Nyt on oiva tilaisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja mahdollisuuksien mukaan myös pohjaratkaisuun. Omistaja uudistaa myös rakennuksen julkisivun lähivuosina. Rakannuksessa on hyvä varustetaso, mm. hissi ja kuituyhteys.

Tämä vuokrattava kokonaisuus on mahdollista jakaa esimerkiksi kahteen osaan, jolloin toinen olisi 530m² ja toinen olisi 330m².

Kohde sijaitsee huippupaikalla sataman läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Turun keskusta laajenee sataman suuntaan ja tämän kiinteistön naapurustoon on jo rakennettu ja tullaan edelleen rakentamaan sekä asuin- että toimisto- ja liikerakennuksia. Myös suunnitteilla oleva uusi laivayhtiöiden yhteinen satamaterminaali on rakentumassa aikanaan tämän kiinteistön läheisyyteen. Kaupungin ydinkeskustaan on lyhyt matka sekä julkisilla että omalla kulkuneuvolla. Kiinteistöllä on iso aidattu piha-alue, josta löytyy autopaikkoja.

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com