Vantaa

Kisällintie 3, 01730 Vantaa

Kisallintie 3, 01730

Tyyppi
Hallitila Toimitila Tuotantotila Varastotila
Rakennus vuosi
2005
Pinta-ala
n. 4.600m²
Tontin pinta-ala
7.321m²
Kunto
Siisti kunto!
Vapautuu
1.1.2021 mennessä tai sopimuksen mukaan mahdollisesti aikaisemminkin
Lisätieto
Kiinteistö on mahdollista jakaa pienempiin yksiköihin.

Hinta

Ota yhteyttä

Kohteen kuvaus

Upea tilaisuus Kisällintiellä, Vantaan Piispankylän alueella!

Vuokrattavana toimitilakiinteistö näkyvällä paikalla lähellä Kisällintien ja Mestarintien kulmaa. Kiinteistöllä sijaitsee n. 4.600 kem²:n toimisto- ja varastokäytössä oleva rakennus, joka on valmistunut vuonna 2005 ja kiinteistöä on vuosien saatossa huolellisesti pidetty sekä rakennusta on hyvin huollettu.

Tämä omalla aidatulla 7.321m²:n tontilla sijaitseva kiinteistö käsittää varasto- ja tuotantotilaa n. 3.200m² sekä toimisto- ja sosiaalitilaa n. 1.200m². Lisäksi varasto- ja teollisuustilan toisessa päädyssä on n. 4m korkea varastoparvi kooltaan n. 200m².

Kiinteistö soveltuu monenlaiseen toimintaan ja on mahdollista jakaa.

Rakennuksessa on 2 maanpäällistä kerrosta ja lisäksi toimisto-osan alla on kellaritila. 1. kerroksessa on halli- ja toimistotiloja, 2. kerroksessa on toimistotiloja. Kellarikerroksessa on sosiaali-  ja varastotilaoja sekä väestönsuoja.

Varasto- ja tuotantotilojen korkeus on pääosin n. 8m. Tilat ovat hyvin toimivia ja niihin on yhteensä 5 lastauslaituritasossa olevaa lastausovea, joista 4 on ns. tiivisperäovia ja 1 on avo-ovi.

Rakennuksessa on kaukolämpö ja lämmönjakelu tapahtuu hallitilaan puhaltimin ja toimistotiloihin patterein. Rakennuksessa on koneelllinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Toimistotiloissa on myös jäähdytys.

Kaavamerkintä on TT = Ympäristövaikutuksiltaan merkittävien teollisuustoimintojen alue.

Tämä kiinteistö vapautuu nykyiseltä vuokralaiselta 1.1.2021 mennessä.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Kehä III:sta ja Hämeenlinnanväylää. Helsinki – Vantaan lentoasemalle on matkaa n. 10 km ja Helsingin keskustaan on matkaa n. 15 km. Kohteeseen on hyvät ja nopeat liikenneyhteydet. Myös Kehäradan, lähin asema Kivistössä on n. 1 km päässä.

Nyt on mahdollisuus vuokrata “oma” toimitilakokonaisuus keskeiseltä paikalta. Lisäksi on mahdollista neuvotella kiinteistön jakamisesta useammalle toimijalle.

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com