Vantaa Mestarintie 9, 01730 Vantaa

Mestarintie 9, 01730 Vantaa

Hinta

Ota yhteyttä

Tyyppi:
Hallitila Liikehuoneisto Toimisto Toimitila Tuotantotila Varastotila
Rakennus vuosi
1990
Pinta-ala
1.647m²
Tontin pinta-ala
2.749m²
Tontin omistus
Oma tontti
Kunto
Hyvä kunto!
Vapautuu
Heti vapaa!

Kohteen kuvaus

Vuokrattavana toimitilaa Vantaan Piispankylän alueella!

Vuokrattavana toimitilakiinteistö näkyvällä paikalla Mestarintien ja Kisällintien kulmauksessa. Kiinteistöllä sijaitsee n. 1.650 kem²:n toimisto- ja varastokäyttöön soveltuva rakennus.

Omalla aidatulla 2.749m²:n kulmatontilla sijaitseva kiinteistö käsittää tuotanto- / varastotilaa n. 1.050m² sekä toimisto- ja työtilaa n. 600m². Kiinteistölle on 2 sisäänajoa, toinen Mestarintieltä ja toinen Kisällintieltä.

Rakennuksessa on 3:n maanpäällisen kerroksen lisäksi kellarikerros. 1. kerroksessa on halli- ja toimisto- sekä myymäläkäytössä olevaa tilaa. 2. kerroksessa on toimistotiloja kuten myös 3. kerroksessa on toimistotiloja sekä lisäksi saunatilat ja teknisiä tiloja, mm. ilmanvaihtokone. Kellarikerroksessa on sosiaali-  ja teknisiä tiloja sekä väestönsuoja.

Tuotanto- ja varastotilojen korkeus on n. 7,20 metriä ja niihin on käynti maantasolta sekä lastauslaiturin kautta.

Rakennuksessa on kaukolämpö ja lämmönjakelu tapahtuu hallitilaan puhaltimin ja toimistotiloihin patterein. Rakennuksessa on koneelllinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Toimitotiloissa on myös jäähdytys.

Kaavamerkintä on TT = Ympäristövaikkutuksiltaan merkittävien teollisuustoimintojen alue.

Tämä kiinteistö on heti vapaa.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Kehä III:sta ja Hämeenlinnanväylää. Helsinki – Vantaan lentoasemalle on matkaa n. 10 km ja Helsingin keskustaan on matkaa n. 15 km. Kohteeseen on hyvät ja nopeat liikenneyhteydet. Myös Kehäradan, lähin asema Kivistössä on n. 1 km päässä.

Nyt on mahdollisuus vuokrata “oma” toimitilakokonaisuus keskeiseltä paikalta.

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com