Turku

Verkahovi, Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku

Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku, Kutomonkatu 3, 20100 Turku

Tyyppi
Kahvila Ravintola Toimitila
Pinta-ala
n. 730
Kunto
Hyvä kunto!
Vapautuu
Heti vapaa!

Hinta

Ota yhteyttä

Kohteen kuvaus

VUOKRATTAVANA RAVINTOLATILA TURUN VERKAHOVISSA!

TÄSSÄ TILAISUUS RAVINTOLA-ALAN YRITTÄJÄLLE! Haetaan ravintolayrittäjää hoitamaan Verkahovin ravintolaa. Ravintola sijaitsee Kutomonkadun varrella historiallisessa miljöössä, keskeisellä paikalla lähellä kaikkea. Täällä on loistavat mahdollisuudet monipuoliseen ravintolaliiketoimintaan.

Kiinteistön omistaja hakee yrittäjää vuokralaiseksi, jolla olisi kykyä jatkaa laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottamista sekä innostusta kehittää konseptia. Aloittamaan pääsee vaikka heti!

Vuokrattavan toimitilan pinta-ala on kokonaisuudessaan n. 730 m². Pinta-ala jakaantuu seuraavasti: Katutason ravintolasali, keittiö ja varasto yht. n. 502 m². Yläkerran juhlatila n. 88m². Ravintolayrittäjän on mahdollista saada käyttöönsä yläkerran juhlatilan viereisen aula / seurustelu- ja näyttelytilan yht. n. 140m² jolloin toimitilan koko on yhteensä n. 730m².

Lisäksi vuokranantaja tarjoaa vastuullaan koneet, välineet ja astiastot ravintolayrittäjän käyttöön. Ravintolayrittäjä saa harjoittaa myös pitopalvelua ja käyttää kaikkia tiloja ja välineitä myös omaan liiketoimintaan sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin.

Viimeksi asiakaspaikkamäärät ovat katutasossa 150hlö + kabinetti 30hlö. Yläkerran juhlatila 80hlö / 40hlö, riippuen etutilan käytöstä. Korona-aikana alakerta on ollut 120hlö + kabinetti 20hlö.

Asiakaskunta on jo valmiina ja läheisyyteen rakentuu uuttaa asuimistoa, joten asiakaskuntaa on mahdollista lisätä.

Ravintolayrittäjän on mahdollista saada erikseen vuokrata autopaikkoja.

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com