Paimio

Yrittäjäntie 4, 21530 Paimio

Yrittäjäntie 4, 21530 Paimio

Tyyppi
Asunto Autotalli Hallitila Toimisto Toimitila Tuotantotila Varastotila
Pinta-ala
900 m² + 100 m²
Tontin pinta-ala
10.700 m²
Tontin omistus
Oma kiinteistö
Muut kulut
Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan
Kunto
Siisti kunto!
Vapautuu
Heti vapaa!
Lisätieto
Vastaavan kokoisia ja tällä sijainnilla olevia on harvoin tarjolla!

Hinta

Ota yhteyttä

Kohteen kuvaus

Vuokrattavana toimitila yhteensä n. 1000m²

Hallirakennuksen pinta-ala on yhteensä n. 900 m² on se on jaettu kahteen osaan, n. 400 m² ja n. 500 m². Hallirakennus on betonirunkoinen ja vapaa korkeus on 6,5 m. Pienemmässä n. 400 m² :n hallitilassa on 6-tonnin silta-nosturi. Hallitilojen väliseinä on purettavissa ja myös silta-nosturin rataa on tarvittaessa mahdollista jatkaa isomman hallitilan puolelle. Hallirakennuksessa on paineilma-verkosto ja 4 kpl lattiakaivoja, 2 kpl kummassakin hallitilassa. Rakennuksessa on 4 kpl nosto-ovia, joiden korkeus on n. 5 m ja leveys on n. 4,5m. Hallissa on uusi led-valaistus.  Hallirakennuksen lämmitys hoituu uusilla tehokkailla ilmalämpöpumpuilla, joita on yhteensä 8 kpl. Rakennuksessa on hyvä lattiakantavuus.

Hallirakennuksen välittömässä läheisyydessä on erillinen toimistorakennus n.100 m². Rakennuksessa on kaksi puolta, joista toinen on toimisto ja toinen soveltuu toimistoksi tai vaikka asunnoksi hyvin varustellun keittiön, kylpyhuoneen ja saunan ansiosta. Toimistorakennuksessa on kauttaaltaan lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto.

Kiinteistön käytössä oleva maa-alue on pinta-alaltaan n. 10.700 m², josta n. 5.200 m² on asfaltoitua käyttöpihaa. Piha-alue on osittain aidattu ja varustettu kahdella leveällä portilla, toinen n. 8 m ja toinen n. 10 m leveitä.

Lisäksi piha-alueella on hallirakennuksen edessä oma tankkausasema, jossa on 2 kpl poltto-aine säiliötä katetussa tilassa, kumpikin tilavuudeltaan n. 5.000 litraa ja n. 5.000 litraa.

Kiinteistö on heti vapaa uuden toimijan käyttöön!

Erittäin hyvä sijainti Paimion Ylä-Vistan yrityskeskittymässä, kiinteistöltä on mm. nopea yhteys Turku – Helsinki moottoritielle.

Vastaavanlaisia näin isolla pihalla varustettuja on harvoin tarjolla, joten tähän kannattaa ehdottomasti tutustua!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com

www.kaupunki.com