Raisio

Kalustekatu 5, 21280 Raisio

Kalustekatu 5, 21280 Raisio

Tyyppi
Hallitila Toimitila Tuotantotila Varastotila
Rakennus vuosi
2011
Pinta-ala
1.678 kem²
Tontin pinta-ala
4.876 m²
Tontin omistus
Oma tontti
Muut kulut
Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan.
Kunto
Hyvä kunto!
Vapautuu
Heti vapaa!

Hinta

Ota yhteyttä

Kohteen kuvaus

VUOKRATTAVANA VARASTO- JA TOIMISTOTILAKOKONAISUUS!

Vuokrattavana toimitilakiinteistö keskeisellä paikalla Raision Haunisten alueella. Kiinteistöllä sijaitsee n. 1.678 kem²:n betonirakenteinen toimisto- ja varastokäytössä oleva rakennus, joka on valmistunut vuonna 2011. Rakennus sopii myös tuotantoon sekä sijaintinsa puolesta vaikka liiketilaksi.

Kiinteistöä on vuosien saatossa huolellisesti pidetty ja rakennusta on hyvin huollettu. Kiinteistö on hyvässä kunnossa. Lisäksi tontilla sijaitsee autokatos 7:lle autolle.

Tilava 4.876m²:n aidattu tontti kahdella sisäänajoportilla.

Rakennuksessa on 8 metriä korkeaa tuotanto- / varastotilaa n. 1.326m². Käynti maantasolta lastauslaiturin kautta. Kaksi erillistä lastaustaskua. Lisäksi toimistotilaa n. 352m². Rakennuksen kaikki tilat ovat 1-tasossa. Hallitilan ja toimistotilan välissä on sosiaalitila ja tekniset tilat sekä väestönsuoja.

Vuokraan sisältyy mm. monipuolinen trukkilavahyllyjärjestelmä, jossa n. 1.500 lavapaikkaa. Lisäksi trukit ja myös muut kuvissa näkyvät irtaimet tavarat ovat neuvoteltavissa vuokralaisen käyttöön.

Rakennuksessa on kaukolämpö ja lämmönjakelu tapahtuu hallitilaan puhaltimin ja toimistotiloihin patterein. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Toimistotiloissa on myös jäähdytys.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Raisiossa, monipuolisella kauppakeskittymä alueella lähellä Kehätietä. Kohteeseen on hyvät ja nopeat liikenneyhteydet.

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com

www.kaupunki.com