Turku Maariankatu 6, 20100 Turku

Maariankatu 6, 20100 Turku

Hinta

Ota yhteyttä

Tyyppi:
Liikehuoneisto Toimisto Toimitila
Pinta-ala
Yhteensä 1.300,5m²
Muut kulut
Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan
Kunto
Siisti kunto!
Vapautuu
Heti vapaa!
Lisätieto
Vastaavanlaisia toimitiloja on harvoin tarjolla!

Kohteen kuvaus

Vuokrattavana upea toimitilakokonaisuus yhteensä 1.300,5m²

Toimitila yhteensä 1.300,5m² jakaantuu liike- ja toimistokäyttöön. Tämä kohde sijaitsee vilkkaalla liikepaikalla Maariankadun varrella.

Tämä kokonaisuus on 3-tasossa ja tilat jakaantuivat seuraavasti: katutasossa on n. 400m², 2. kerroksessa on toimistotilaa n. 286m² ja lisäksi pohjakerroksessa on n. 614,5 m².

Kohde on mahdollista jakaa eri käyttäjille esim. kerros kerrallaan.

Katutasossa on aikanaan toiminut pankki, joten toimitila sopii myös toimistoksi. Katutasossa on jäähdytys ja ilmastointi sekä tietoliikenneyhteydet ym.

Toimitilan 2. kerroksessa on toimistotilaa jossa on jäähdytys ja ilmastointi. Toimitotilassa on useita työhuoneita, neuvottelutila, keittiö ja 2 wc-tilaa sekä tietoliikenneyhteydet jne.

Pohjakerroksen toimitila on ollut viimeksi toimistokäytössä ja sisältää mm. keittiön, pukuhuoneet, suihkut ym. Pohjakerroksessa on jäähdytys ja ilmastointi sekä tietoliikenneyhteydet ym.   Pohjakerroksessa on aikanaan toiminut päivittäistavarakauppa ja tähän toimitilaan on kulku näyttävien rullaportaiden kautta. Lisäksi tässä toimitilassa on mahdollisuus käyttäää tavarahissiä, joka johtaa parkkitasanteelle.

Tämä toimitila soveltuu monenlaiseen toimintaan!

Kiinteistön pihalla on vuokrattavissa parkkipaikkoja.

Tähän kannattaa ehdottomasti tutustua!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com

www.kaupunki.com